MIYAGI & JONES ARNHEM

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 597 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Miyagi & Jones Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 20:49 Eten was verrukkelijk, helaas WEER te laat bezorgd.
30 sep 2022 om 22:22 Viel tegen, uit eten is hier beter dan bestellen. De gyoza en loempia’s waren heel lekker, maar de sushi viel tegen. Vieze smaakcombinatie dus deels helaas weg moeten gooien. Frietjes waren doorweekt.
18 sep 2022 om 18:53 Wij hadden rijstbowls, poke bowls en dumplings. De bestelling werd snel geleverd. Het eten was erg lekker en veel!
10 sep 2022 om 9:52 Heerlijk
8 sep 2022 om 22:01 Eten bij Miyagi&Jones is toch wel leuker dan bestellen. Eten is heerlijk maar rijsbowl veel te veel droge rijst. Viel een beetje tegen. Vlees wel erg goed tho.
4 aug 2022 om 21:04 Bestelling klopte niet. Dumplings waren niet echt gaar . Kip uit de frituur , geen verse smaak. Smaken vielen tegen tov in het restaurant . Jammer
27 jul 2022 om 22:50 De bezorging was super snel en was er binnen 15-20 minuten al voor de deur! Het eten was erg lekker. Wij hadden allemaal een poke bowl besteld en de hoeveelheid was meer dan bij andere restaurants. Goede kwaliteit & smaak!
20 jul 2022 om 19:51 Goed!
12 jul 2022 om 21:06 Eten was matig
5 jul 2022 om 21:57 Veel rijst bij pokebowls, eten was niet superwarm. Frietjes slap. Bezorger had ons telefoonnr niet terwijl we dat bij bestelling door hebben gegeven en daardoor hebben zij 10 min buiten staan wachten. Rest van eten was wel lekker.
2 jul 2022 om 21:12 Delicious food. Although it took 10 minutes more than first promised, it was worth the waiting in the end.
24 jun 2022 om 21:17 Het eten was op zich ok. We hebben alleen sushi en salade besteld. Best duur vind ik. Sushi rijst was te zacht en er zit te veel saus op. Zonder.