MIYAGI & JONES ARNHEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 626 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Miyagi & Jones Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2023 om 21:21 Normaalgesproken bevalt het eten hier stukken beter. Pokebowl was bijzonder pittig en ricebowl had 3 hele grote graten erin. Afhaal tijd was ietsje later dan gepland
27 jan 2023 om 21:31 Het eten : de poker bowl zat vol met de goeie ingredienten maar het smaakte nergens na, het was niet echt warm de rijst was kledderig en niet op gebakken,1 gember knoflook explosie ! Heel jammer Spare ribs waren oom droog
25 jan 2023 om 21:13 Wij bestellen vaak hier. Dit keer erg slechte friet die niet gaar was hierdoor tijd op de wc moeten doorbrengen
22 jan 2023 om 20:30 Eten was koud en het duurde erg lang voor de bezorging!
15 jan 2023 om 8:16 Erg lekker en de bezorgtijd op zaterdag avond was vooraf bekend dus prima.
8 jan 2023 om 23:40 Eten was lauw toen werd bezorgd. Het lag niet aan de bezorger. Rijst was wel erg plakkerig. Wakame daarentegen was wel lekker.
7 jan 2023 om 23:21 Ik vond de poke bowl er echt karig uitzien, slecht belegd en ook was het niet heel lekker. Rijst was plakkerig, niet zoals ik eerder wel eens heb gehad. Helaas.
1 jan 2023 om 22:06 De kwaliteit van het eten was niet goed. De rijst van de rijstbowl was niet vers en was helemaal verkleefd. De vegetarische kipfilet in de poke bowl zijn vegetarische nuggets. We bestellen hier niet meer.
30 dec 2022 om 21:29 Loempia's waren niet warm meer!
30 dec 2022 om 20:00 Normaal vinden wij het echt superlekker hier, maar deze keer was het meeste niet meer warm, kregen we niet precies wat we hadden besteld en het bezorgen duurde ook erg lang.
28 dec 2022 om 5:51 Prima eten, Prima bezorging
24 dec 2022 om 6:38 Het eten was koud …en niet heel smaakvol